FiveMoreMinutes

Produkt Hørsengetøj til baby (70x100 cm.) i tre forskellige farver; ’Fjord’ (meleret mint), ’Siv’ (meleret rosa), ’Birk’ (grå). Medfølger dyne- og hovedpudebetræk. FIVEMOREMINUTES’ sengetøj er lavet af den fineste hør, der er dyrket, forarbejdet og produceret i Europa. Hør er et fantastisk materiale at sove i, da tekstilet har rigtig gode temperaturregulerende egenskaber; holder på varmen om vinteren og samtidig føles åndbart om sommeren. Hør er desuden naturligt allergivenligt og naturligt snavs- og bakterieafvisende. Sengetøjet har en virkelig lækker blød tekstur, der med tiden kun bliver blødere jo mere det bliver brugt og vasket. I FIVEMOREMINUTES er materialet i centrum. Vi laver sengelinned til baby i 100% hør, som er dyrket, forarbejdet og produceret i EU. Hørplanten er en vedvarende naturressource, der dyrkes i Europa – og tilmed af den fineste kvalitet. Hør er et enormt bæredygtigt materiale, da spindhør hverken sprøjtes med pesticider, kunstvanding eller kunstgødning. Tekstilet føles eksklusivt og har en naturlig blødhed. Vores Sengetøj er syet med en 5/1 satinvævning dvs. den farvede tråd er kombineret med en hvid tråd, hvilket giver tekstilet en fin meleret farvenuance. Vores sengelinned er desuden syet med Fransk søm, således sengetøjet kan benyttes med ‘vrangsiden’.

 

 

 

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.