Silly-doh

Hele familiens magiske modellervoks

Byg figurer, hoppebolde, en bordskåner – kun fantasien sætter grænser. Gøres permanent ved bagning. Tørrer aldrig ud. Kan desinficeres med kogende vand.

Det er stort set ikke det, som Silly Doh ikke kan bruges til. Lerets helt unikke materiale, gør det let at bruge og virkelig lækkert at skabe dine helt egne ting i. Produktet er fuldstændig fri for giftstoffer, det er CE-godkendt, fri for phtalater, og så er det antibakteriologisk – det vil altså sige bekymringsfri og fantastisk leg til hele familien. Legen starter og slutter med din og dine børns egen kreativitet, og der er ingen grænser for, hvad I sammen kan lave!

 

 

 

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.