Forhandler banner

Legen

Bliver bare lidt sjovere

Legen.dk er etableret i 2012 – initialt som en ren LEGO forretning. Vi er fokuserede på, at levere fuldt sortiment – og have et stort kendskab til de mærker vi forhandler. Vi er også leveringsdygtige i en række LEGO specialprodukter – som enten er udgået af almindelig handel – eller som kun forhandles i udvalgte forretninger. Siden efteråret har vi ligeledes introduceret PLAYMOBIL i vores sortiment – og forventer løbende at indføre flere brands efter samme koncept som de bestående brands i forretningen.

Legen bliver lidt sjovere!

Det er vores motto - og det håber vi også at din leg bliver. Vores mål er, at være din foretrukne legetøjsforhandler indenfor kvalitets mærker. Dette vil vi opnå gennem god service, et stort sortiment – og ikke mindst gode priser. Vi fører hele LEGO og PLAYMOBILS sortiment af katalogvarer.

Derudover har vi også en lang række eksklusive produkter og samleobjekter. Du vil altid kunne finde legesæt hos os som du ikke finder andre steder og finder du ikke lige præcis det sæt du står og mangler her på hjemmesiden, så kan vi alligevel være heldige at opstøve det for dig.

Bare send os en mail – så skal vi gøre vores bedste.

 

 

 

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.