Forhandler banner

Sundleg

Dukkehuse i alle afskygninger

Hos Sundleg.dk finder du et rigt udvalg af legetøj inden for næsten alle kategorier.
Sortimentet er nøje udvalg ud fra strikse krav om sikker, kvalitet og prissætning. Du finder således kun anerkendte kvalitetsmærker i butikken, som alle opfylder de danske og europæiske krav til legetøj. Sikkerheden i legetøjet er i dag blandt de vigtigste parametre for forældre, og det giver den fornødne ro, når børn har en tendens til at proppe ting i munden og lege vildt. Desuden har Sundleg.dk en stor sektion med lærerigt legetøj, som udvikler barnets motorik og sanser alt i mens der leges og barnet har det sjovt.

Sortimentet henvender sig til børn i alderen 0-10 år. Det betyder, at du finder alt, lige fra legetæpper, rangler og aktivitetsstativer til de mindste til gyngeheste, brandbiler, dukkevogne og legemad til de større børn.
Sortimentet indeholder over 2000 forskellige varenumre, så der er noget til enhver smag og i enhver prisklasse.

Dukkehuse i alle afskygninger

Hos Sundleg.dk har vi, siden vores begyndelse, haft stort fokus på dukkehuse, for at sikre kvaliteten ved denne legeform, som nok aldrig går af mode.

Dukkehuse er i dag, som de altid har været, i høj kurs blandt pigerne. På Sundleg.dk findes dukkehuse i alle stilarter, designs og alderstrin. Blandt andet findes her et stort udvalg af de moderne og populære dukkehuse fra mærker som Hape, Janod og Le Toy Van. Fælles for dukkehusene er den høje kvalitet, som sikrer, at dukkehuset kan gå i arv fra generation til generation.
Andre dukkehuse som har gået i arv fra tidligere generationer er de klassiske Lundby dukkehuse som mor, far og endda bedstemor og bedstefar kender fra deres egen barndom. Dukkehusene, som selv den dag i dag er yderst populære, har været på markedet siden 1947! og fortsætter med at fornøje de små den dag i dag. Sundleg.dk har desuden et stort udvalg af tilbehør til de forskellige dukkehuse, lige fra badeværelse og børneværelse til køkken og haver.

 

 

 

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.