Annoncelink

LykkeLeg

Lækkert kvalitetslegetøj og tilbehør til børn

Vores store sortiment af legetøj omfatter bl.a. trælegetøj til drenge og piger, legemad i træ og tilbehør til legekøkkenet, musikinstrumenter til børn, magnetlegetøj, læringslegetøj, puttekasser og ikke mindst kvalitetsdukker fra bl.a. Así. Vi har både babydukker med blød krop og hård krop, store og små dukker, og masser af dukketilbehør, som fx dukkeseng, dukkevogn og dukkelift.

Til de mindste har vi rangler, hæklede dyr og hæklet legetøj, aktivitetsstativ med tilbehør og skønne musikuroer. 

Hos LykkeLeg finder du også interiør til børneværelset som fx. Jupiduu rutsjebaner, hussenge, tipi legetelte og flotte retro gåbiler i metal.

Endelig har vi også de populære fødselsdagstog i træ med stearinlys til - en rigtig god gaveidé. Generelt har vi masser af fine gaver til drenge og piger, og vi giver altid en god bytteservice og tilbyder selvfølgelig gratis indpakning.

Blandt vores legetøjsbrands finder du eksempelvis Smallstuff, Asi, Le Toy Van, Janod, Magni, Jupiduu, Vilac, Grimms og Goki.

 

 

 

177 aktive varer.

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.