CIHA

Alle produkter hos CIHA er udvalgt til at udvikle børns sprog. Uanset om dit barn har sproglige udfordringer, taler som et vandfald, eller er født med hørevanskeligheder, vil du finde legetøj, der styrker dit barns sprog og udvikler jeres måde at lege på.

Vi tror på og har erfaret, at det er gennem leg at sproget udvikles bedst og mest naturligt. Derfor har vi en række alternativer til, hvordan legetøjet også kan bruges i samspil med barnet. Der er derfor sikret mange gode timer med leg og nærvær, der fælles arbejder mod at hjælpe sproget og sprogforståelsen godt på vej. Dertil skal det også nævnes, at vores legetøj har en masse udviklingsmæssige sidegevinster. Der er tale om sansemotorik, finmotorik, fordybelse, koncentration, opmærksomhed og rollelege som udviklingsmæssige fokus. Da børn lærer aller mest i de tidlige år, har vi særligt fokus på legetøj til børn i alderen: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år

 

 

 

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.