Annoncelink

Børnenes Kartel

Børnenes Kartel er en dansk webshop, der sælger produkter til børn og baby indenfor en meget bred række af brands

Hos Børnenes Kartel finder du masser af nichebrands, som fx Djeco, PlanToys, Our Generation og meget mere. Webshoppen har et meget stort udvalg i kvalitetslegetøj – bl.a. indenfor trælegetøj og legemad. Desuden har Børnenes Kartel bæredygtigt trælegetøj, hvilket gør det ekstra interessant at handle hos Børnenes Kartel for den miljøbevidste forælder. Webshoppen forhandler også et godt udvalg af accessories – fx cykelhjelme, hårpynt og nattøj til børn.

Hos Børnenes Kartel finder du med andre ord et helt fantastisk univers for børn med alt, hvad man kan ønske sig indenfor spil, leg og læring. De forhandler legetøj til børn i alle aldre – helt fra børnene er babyer og til de store skolebørn, hvor der skal udfordringer til – både socialt og læringsmæssigt.

 

 

 

12147 aktive varer.

 

 

En butik kan sagtens have flere produkter

Den enkelte butik kan have mange flere produkter end der vises på "legetøj.dk".
Når en butik er med på "legetøj.dk" forsøger vi at matche butikkens varegrupper med vores egne varegrupper. Nogle gange har en butik således produkter som vi ikke finder egnet til "legetøj.dk", og så tager vi ikke den varegruppe med fra den enkelte butik.

Hvis varen ikke har billede kommer den ikke med på denne liste, derfor kan antallet af varer på denne siden være anderledes end på oversigtssiden, som tæller dem alle med.