Forhandler banner

Magni

Magni - Danish Toys

Magni leverer legetøj og reklameartikler (B2B) til forhandlere og institutioner i Danmark, Sverige, Norge og det øvrige Europa. Vi er ikke nødvendigvis markedets største spiller, men vi vil være de bedste inden for vores felt.

Siden 2001 har Magni udviklet en filosofi, der er baseret på en holistisk tilgang til begrebet kvalitet. Ved at være til stede under alle faser; fra koncept- og produktudvikling til produktion, markedsføring og salg, ønsker vi at levere en samlet kvalitetsoplevelse til vore kunder og slutbrugere.

Vores målsætning er derfor altid at have et bredt sortiment, tilbyde nem og fleksibel bestilling og levering, og at tilbyde kvalitetsprodukter, der til fulde opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed.

Et indgående kendskab til markedet og dets udvikling er nødvendig ved sammensætningen af et bredt men konkurrencedygtigt sortiment. Sammen med vores egenudviklede produkter fra Magni, repræsenterer vi også en række internationale brands, heriblandt Goki, Heimess, Epoch (Sylvanian Families), samt reklamevarer fra PromotionTops, Topico m.fl. Ved at samle det bedste fra alle områder, kan vi tilbyde en samlet indgang til hele legetøjsmarkedet og promotionmarkedet. Det har sine fordele.

Magni ApS
Ledreborg Allé 22
4000 Roskilde
Danmark
info@magni.dk
Phone.: (+45) 70 20 20 16 
Fax.: (+45) 70 20 20 31

Hjemmeside