header_legetøj_03.png
Logo Nordisk Spil.png
 

Nordisk Spil

Brætspil til gode stunder

Vi elsker brætspil, kortspil og familiespil, og synes det ville være skønt, hvis flere fik øjnene op for brætspil, og hvor hyggeligt det er at have en spilleaften med familien eller vennerne.

Brætspil er populære igen

De fleste af os er vokset op med spilleaftener, og har haft utallige gode aftener med spil som Stratego, Afrikas Stjerne, Den fortryllede Labyrint, Matador, Klodsmajor, Uno, Skak, Mølle og Dam etc. I dag finder du også en lang række nye klassikere som Settlers fra Catan, 7 Wonders, Sequence og mange flere.

 

SETTLERS FRA CATAN

I Settlers of Catan lægges der huse og vejstykker på spillepladen. Disse afgør hvilke råstof-kort man kan høste. Ved at bruge råstof-kortene kan man købe mere vej, flere huse eller fremskridtskort, så man får mere ud af de råstoffer, som man høster.

 

Det er et spændende spil, da man konstant overvejer ens næste træk eller ens næste lægning af vej eller bygning af hus. Det ligger en del strategi og taktik i beslutninger, der skal tages for at sikre at man er bedst muligt stillet med vej, bygninger og råstoffer. Et interessant spil for personer der nyder strategi.

 

SEQUENCE

I Sequence spiller man sammen på hold, som hjælpes ad med at få 2 x 5 på stribe (2 x1 sequence) ved hjælp af poletter, der lægges på spillepladen. De kort som spillerne har på hånden afgør, hvilket felter der må lægges poletter på. Det handler altså også om at forpurre modstanderholdets sequences.

 

Alle kan forholde sig til spillekortene, da de er kendt fra almindelige spillekort. Og konceptet 5 på stribe er også noget, som alle kender til. Derfor er spillets regler ligetil. De drilske jokere gør spillet spændende og gør det svært at forudse, hvordan spillet vil ende.

 

 

DET DÅRLIGE SELSKAB

I Det Dårlige Selskab skal man svare på spørgsmål ud fra de svarkort, som man på holdet har på hånden. Der er ofte mulighed for at skabe et sjovt svar eller et svar som er sjovt fordi det absolut ikke giver mening eller fordi det er grænseoverskridende, frækt eller politisk ukorrekt. Det er dommeren som beslutter, hvilket hold vinder runden med deres valg af svar.

 

Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken, er dette spil et godt bud på et underholdningsindslag til enhver fest eller sammenkomst. Det aktiverer alle og får virkelig gang i festen.

Nordisk Spil links

Detailhandlen stiger for tredje måned i træk

Detailomsætningsindeks marts 2017 Fra februar til marts steg detailsalget samlet med 0,3 pct. - bl.a. som følge af et øget salg af beklædning og andre forbrugsvarer. Stigningen i marts kommer efter en stigning i januar med 0,3 pct. og i februar med 0,1 pct. Detailsalget er korrigeret for...

Detailhandel

Fortsat støt stigning i detailsalget

Detailomsætningsindeks april 2017 Detailhandlen var i april 0,3 pct. højere end i marts, når tallene er korrigeret for prisudvikling, normale sæsonudsving og effekten af handelsdage. Stigningen kom efter en lille stigning i marts på 0,1 pct. I april faldt varegruppen beklædning mv. med 0,1 pct....

Detailhandel

Stigende positiv udvikling i detailsalget

Detailomsætningsindeks maj 2017 Ændret 27. juni 2017 kl. 10:40 Der er desværre konstateret fejl i opgørelsen. Detailhandel i alt er rettet fra 97,8 til 97,7 i sæsonkorrigerede tal. Ændrede tal er markeret med rødt. Detailsalget var i maj 0,03 pct. højere end i april, når tallene er korrigeret...

Detailhandel

Udviklingen i detailomsætningen er fortsat flad

Detailomsætningsindeks juni 2017 Detailsalget var i juni 0,1 pct. lavere end i maj. Detailindekset har de seneste måneder haft en stort set flad udvikling. Detailsalget var dog 0,5 pct. højere i andet kvartal sammenlignet med detailsalget i første kvartal. Tallene er korrigeret for...

Detailhandel
 

Pancony & jipHost