header_legetøj_03.png
Logo Nordisk Spil.png
 

Nordisk Spil

Brætspil til gode stunder

Vi elsker brætspil, kortspil og familiespil, og synes det ville være skønt, hvis flere fik øjnene op for brætspil, og hvor hyggeligt det er at have en spilleaften med familien eller vennerne.

Brætspil er populære igen

De fleste af os er vokset op med spilleaftener, og har haft utallige gode aftener med spil som Stratego, Afrikas Stjerne, Den fortryllede Labyrint, Matador, Klodsmajor, Uno, Skak, Mølle og Dam etc. I dag finder du også en lang række nye klassikere som Settlers fra Catan, 7 Wonders, Sequence og mange flere.

 

SETTLERS FRA CATAN

I Settlers of Catan lægges der huse og vejstykker på spillepladen. Disse afgør hvilke råstof-kort man kan høste. Ved at bruge råstof-kortene kan man købe mere vej, flere huse eller fremskridtskort, så man får mere ud af de råstoffer, som man høster.

 

Det er et spændende spil, da man konstant overvejer ens næste træk eller ens næste lægning af vej eller bygning af hus. Det ligger en del strategi og taktik i beslutninger, der skal tages for at sikre at man er bedst muligt stillet med vej, bygninger og råstoffer. Et interessant spil for personer der nyder strategi.

 

SEQUENCE

I Sequence spiller man sammen på hold, som hjælpes ad med at få 2 x 5 på stribe (2 x1 sequence) ved hjælp af poletter, der lægges på spillepladen. De kort som spillerne har på hånden afgør, hvilket felter der må lægges poletter på. Det handler altså også om at forpurre modstanderholdets sequences.

 

Alle kan forholde sig til spillekortene, da de er kendt fra almindelige spillekort. Og konceptet 5 på stribe er også noget, som alle kender til. Derfor er spillets regler ligetil. De drilske jokere gør spillet spændende og gør det svært at forudse, hvordan spillet vil ende.

 

 

DET DÅRLIGE SELSKAB

I Det Dårlige Selskab skal man svare på spørgsmål ud fra de svarkort, som man på holdet har på hånden. Der er ofte mulighed for at skabe et sjovt svar eller et svar som er sjovt fordi det absolut ikke giver mening eller fordi det er grænseoverskridende, frækt eller politisk ukorrekt. Det er dommeren som beslutter, hvilket hold vinder runden med deres valg af svar.

 

Nomineret til årets selskabsspil 2015 af Guldbrikken, er dette spil et godt bud på et underholdningsindslag til enhver fest eller sammenkomst. Det aktiverer alle og får virkelig gang i festen.

Nordisk Spil links

Detailsalget steg i juni

Detailomsætningsindeks juni 2016 Detailsalget i juni var på 97,5, hvilket er 0,2 pct. højere end i maj. Stigningen kom efter en tilsvarende stigning på 0,2 pct. mellem april og maj. I juni trak varegruppen fødevarer og andre dagligvarer op med en stigning på 0,2 pct. Salget af andre...

Detailhandel

Detailsalget går tilbage i juli

Detailomsætningsindeks juli 2016 I juli var indekstallet for detailsalget 96,8, hvilket er 0,6 pct. lavere end juni. Faldet kommer efter en tre måneders periode, hvor indekset har været stigende. I juli faldt varegruppen beklædning mv. med 2,8 pct. i forhold til juni. Salget af andre...

Detailhandel

Storkøkkeners økologisalg indhenter detailhandlen

Salg af økologiske varer til foodservice 2015 Salget af økologiske føde- og drikkevarer til foodservice udgjorde 1.661 mio. kr. i 2015 - en markant stigning på 27 pct. i forhold til 2014. Økologiske varer udgjorde 7,6 pct. af det samlede salg af madvarer til foodservice i 2015. Dermed begynder...

Detailhandel

Detailsalget er faldet ganske lidt

Detailomsætningsindeks august 2016 Detailsalget i august var 0,2 pct. lavere end i juli, når tallene er korrigeret for prisudvikling, normale sæsonudsving og effekten af handelsdage. Faldet kom efter et fald i juli på 0,6 pct. I august trak varegrupperne fødevarer og andre dagligvarer ned med...

Detailhandel
 

Pancony & jipHost